Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις κατασκηνώσεις «Στ. Δεσύλλας» στα Γουβιά

Κατασκηνώσεις
12 Ιουλίου 2017 / 14:01

ΚΕΡΚΥΡΑ. Από 18 Ιουλίου 2017 μέχρι 03 Σεπτεμβρίου 2017 θα λειτουργήσουν οι παιδικές εξοχές- κατασκηνώσεις «ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ» που βρίσκονται στον όρμο Γουβιών Κέρκυρας,

και σ΄αυτές θα φιλοξενηθούν παιδιά ηλικίας 6-17 ετών που έχουν ανάγκη για παραθερισμό, παιδιά  αλλά και ενήλικοι με αναπηρίες, ηλικιωμένοι είτε επισκέπτονται Κ.Α.Π.Η. είτε όχι.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι θα είναι τέσσερις:
Πρώτη Κατασκηνωτική Περίοδος: 18 Ιουλίου, ημέρα Τρίτη μέχρι 27 Ιουλίου, ημέρα Πέμπτη. (παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, θα φιλοξενηθούν επίσης παιδιά με ειδικές ανάγκες).
Δεύτερη Κατασκηνωτική Περίοδος: 31 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα,  μέχρι 14 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα. (παιδιά ηλικίας 12-17 ετών. Θα φιλοξενηθούν επίσης μαθητές από την αδελφοποιημένη πόλη του Κρούσεβατς).
Τρίτη Κατασκηνωτική Περίοδος: 14 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα,  μέχρι 22 Αυγούστου, ημέρα Τρίτη. (παιδιά ηλικίας 12-17 ετών. Θα φιλοξενηθούν επίσης παιδιά από το χορευτικό συγκρότημα του Πρένιαβορ Σερβίας).
Τέταρτη Κατασκηνωτική Περίοδος: 23 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο, μέχρι  3 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή .(παιδιά ηλικίας 7-12 ετών. Θα φιλοξενηθούν επίσης τα ΚΑΠΗ Κέρκυρας).

Οι αιτήσεις   θα υποβληθούν στο γραφείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού που βρίσκεται στο Ιστορικό Δημαρχείο Δήμου Κέρκυρας (Σαν Τζιάκομο) στον υπάλληλο Πανταζή Κατέχη από 12 Ιουλίου 2017  μέχρι  και 21 Ιουλίου 2017, τις εργάσιμες ημέρες από τις 9:00 πμ – 14:00 μμ
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26610 34940

Απαιτούμενα δικαιολογητικά 

1) Εκκαθαριστικό αρμόδιας ΔΟΥ για το Οικονομικό Έτος 2016.
2) Φωτοτυπία βιβλιαρίου ασφαλιστικού φορέα.
3) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον οικείο Δήμο.
4) Βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού του ασφαλιστικού φορέα στην οποία υποχρεωτικά να αναγράφεται :η κατάσταση υγείας του παιδιού, ο εμβολιασμός του με τα υποχρεωτικά  εμβόλια ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα, ότι η εν γένει κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα  και τυχόν λοιπές παρατηρήσεις  (φαρμακευτική αγωγή, αλλεργίες κ.λ.π.)

Άτομα με αναπηρία

Για την εγγραφή ατόμων με αναπηρία,  οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία μέσω του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Α.ΜΕ.Α Κέρκυρας, που εδρεύει στην Β΄ Πάροδο Ελευθερίου Βενιζέλου 5.
Για την εγγραφή ηλικιωμένων ατόμων οι αιτήσεις θα διαβιβάζονται ατομικά ή συλλογικά μέσω των Κ.Α.Π.Η. που συμμετέχει κάθε ηλικιωμένος.
Σημείωση: Κάθε άτομο θα έχει μαζί του κλινοσκεπάσματα, πετσέτες και τα προσωπικά του είδη.