Τετάρτη 15.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κατάληψη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών

Γενικό Νοσοκομείο Πατρών
03 Οκτωβρίου 2017 / 12:47

ΠΑΤΡΑ. Σε κατάληψη του γραφείου προσωπικού και του πρωτοκόλλου προχώρησαν την Δευτέρα οι εργαζόμενοι του γενικό νοσοκομείου Πατρών. Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους, προχώρησαν σήμερα, Τρίτη και σε κατάληψη όλων των διοικητικών υπηρεσιών της διοίκησης του Δ.Σ. του Γ.Ν. Πατρών, βάσει σχετικής απόφασης του Δ.Σ που είναι ενταγμένη στη σχετική πανελλαδική κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ.

Στην απόφαση τους επισημαίνουν:

"Καλούμε τα σωματεία και τις Ομοσπονδίες να οργανώσουν μαζικές και μαχητικές πρωτοβουλίες την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017, ημέρα δράσης σε όλη τη χώρα και σε όλες τις υπηρεσίες κατά της απεργοσπαστικής τροπολογίας και της εφαρμογής της αξιολόγησης.

Με συγκεντρώσεις, καταλήψεις, ενημέρωση των πολιτών κτλ αλλά και τη συγκέντρωση και ομαδική κατάθεση από τα σωματεία των δηλώσεων συμμετοχής στην απεργία αποχή προς την υπηρεσία να στείλουμε το μήνυμα ότι συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στη διάλυση του Δημοσίου.¨

Με την σημερινή μας κινητοποίηση, εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΗ τροπολογία Γεροβασίλη και στις ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, δηλώνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι ο ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ της Κυβέρνησης ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. 
Με δεδομένο λοιπόν, ότι με αυτούς τους ανθρώπους, που σαφώς δεν τους εμπιστευόμαστε, δεν υπάρχει Αξιοκρατία."

patrasevents.gr