Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι Αν.Ελ. Κέρκυρας έκοψαν την πίτα τους

ΑΝΕΛ
04 Φεβρουαρίου 2018 / 19:07

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, δύναμη, πρόοδο και ευημερία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

στα Γραφεία του κινήματος, εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Συντονιστικής Επιτροπής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κέρκυρας 
Η εκδήλωση έγινε σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα, με τη συμμετοχή κεντρικών και τοπικών στελεχών,πολιτευτών,εκπροσώπων της Νεολαίας και πλήθος μελών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Συντονιστικής Επιτροπής.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ευάγγελος Καλλέργης, ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού Ηπείρου & Ι.Νήσων και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Γιάννης Ζήκος,το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της Νεολαίας Στέλλα Χανδρινού, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Αυτοδιοίκησης των ΑΝΕΛ και Δ/ντής Α/θμιας Εκπ/σης Κέρκυρας  Χρήστος Άνθης,το στέλεχος της Συντονιστικής Επιτροπής και αντιπρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας Τάσος Κόλλιας, στελέχη και πολιτευτές.
Την οργάνωση και το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η συντονίστρια Κέρκυρας Αγγελική Πρωτοψάλτη.



Ο Πάτερ Δημήτριος ευλόγησε τη βασιλόπιτα και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά. 
Η συμμετοχή στελεχών και μελών του κινήματος στην ετήσια εκδήλωση της Συντονιστικής Επιτροπής, επιβεβαίωσε για μια ακόμη χρονιά τη δυναμική της οργάνωσης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κέρκυρας.