Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Με την ψυχή στο στόμα» η καθαριότητα της Κέρκυρας

σκουπίδια
30 Μαρτίου 2018 / 06:47
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Το Σάββατο τελειώνουν οι συμβασιούχοι- Άγνωστο ακόμα αν και πόσοι μόνιμοι θα πιάσουν δουλειά από Δευτέρα

Αν όχι σήμερα, το πολύ αύριο, θα μας γνωστοποιήσει το Υπουργείο Εσωτερικών τους προσωρινούς πίνακες των νέων εργαζομένων στην καθαριότητα, οι οποίοι διορίζονται ως μόνιμοι πια μέσω ΑΣΕΠ, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σπύρος Ασπιώτης μιλώντας στην Ενημέρωση.
Από την άλλη μεριά, η σύμβαση ορισμένου χρόνου των 125 απασχολούμενων μέχρι τώρα, λήγει αύριο 31 Μαρτίου 2018. Έτσι, η Υπηρεσία Καθαριότητας της Κέρκυρας μένει ουσιαστικά «ξεκρέμαστη» την Κυριακή.
Θεωρητικά, όπως είχε δηλώσει προ ημερών ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό «Στο κόκκινο», οι μόνιμοι πιάνουν δουλειά από Δευτέρα 2 Απριλίου, ωστόσο, σήμερα, Παρασκευή 30 Μαρτίου η Υπηρεσία Καθαριότητας αναμένει «με την ψυχή στο στόμα» την γνωστοποίηση των προσωρινών πινάκων με τα ονόματα των 174 εργαζομένων, στο κατώφλι μάλιστα της Μεγάλης Βδομάδας! Επιπλέον, όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έρθουν όλοι όσοι προκρίνονται, αλλά θα πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις.     
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.