Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εισπράττετε επικίνδυνες πρακτικές που σας γύρισαν μπούμεραν!

Δήμος
10 Αυγούστου 2018 / 14:34

ΚΕΡΚΥΡΑ. Aπό τη δημοτική παράταξη ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, ως απάντηση στη σχετική ανακοίνωση του Δημάρχου Κέρκυρας κ.Νικολούζου:

Η Μερόπη Υδραίου έχει πεντακάθαρες και κρυστάλλινες θέσεις, ουδέποτε έδωσε άλλοθι ή δικαιολόγησε ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις.
Δεν μπορεί να εμφανίζονται ως τιμητές αυτοί που μετέτρεψαν σε πολιτική πρακτική τον προπηλακισμό των πολιτικών τους αντιπάλων, αυτοί που έκαναν σημαία τους τη διχαστική ρητορική και το ή εμείς ή αυτοί. Με αυτές τις πρακτικές και επενδύοντας στην οργή των πολιτών ανέβηκαν στην εξουσία.
Κάπως αργά ανακάλυψαν πόσο επικίνδυνες είναι αυτές οι πρακτικές και το ανακάλυψαν όταν αυτές οι πρακτικές, που οι ίδιοι εξέθρεψαν, στρέφονται εναντίον τους.
Η Μερόπη Υδραίου και η «ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ» δεν διχάζει, αντίθετα θέλει να ενώσει και πάλι τους πολίτες της Κέρκυρας.
Η Μερόπη Υδραίου και η «ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ» δεν περιφρονεί τους δημότες, αντίθετα τους θέλει ενεργούς και συμμέτοχους.
Η Μερόπη Υδραίου και η παράταξή της δεν φοβάται τους δημότες, ακόμα και αυτούς που διακατέχονται από οργή. Αντίθετα θέλει να αποκαταστήσει ένα πλαίσιο διαλόγου μαζί τους, να αποκαταστήσει τη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε αυτούς και στο Δήμο, που έχει διαρραγεί.
Οι πολίτες της Λευκίμμης θέλουν να ακούσουν την αλήθεια, η συντριπτική πλειοψηφία τους δεν είναι ακραίοι. Είναι συνδημότες μας που θέλουν υπεύθυνη ενημέρωση, θέλουν από το Δήμο Κέρκυρας να τους λέει την αλήθεια και όχι να τους παραπλανά και να τους περιφρονεί.
Η απερχόμενη δημοτική αρχή απλά δεν υπάρχει. Έχει καταρρεύσει κάτω από το βάρος των αδιεξόδων που η ίδια δημιούργησε.
Ποτέ άλλοτε δεν υπήρχε δημοτική αρχή στην Κέρκυρα που να έχει χάσει σε απόλυτο βαθμό την εμπιστοσύνη των πολιτών.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε με τον κ.Νικολούζο στο δημοτικό συμβούλιο.