Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με μηνύσατε άδικα, καταχρηστικά και ψευδώς, λέει ο Καλούδης στον Μάμαλο και ζητάει τα cd με τις εκπομπές!

Καλούδης
18 Ιανουαρίου 2019 / 18:34
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Ο αφισοκολλητής ανακρίθηκε επί 24ωρο για να δώσει τον Καλούδη, γράφει ο ίδιος σε καταγγελία του. Ανακοίνωση υπέρ του σταθμού και του Δ. Μάμαλου εξέδωσε η ΝΟΔΕ της ΝΔ, συνήγορος του οποίου είναι ο πρόεδρος της, Γ. Κοντός!

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Γ. Καλούδης αντεπιτίθεται και με εξώδικό του προς το Corfu Tv καταφέρεται κατά των παρουσιαστών της εκπομπής Λόγος - Αντίλογος, Δ. Μάμαλου, που τον μήνυσε για τις αφίσες, και του Σπ. Ρίκου, επικαλούμενος την ιδιότητά του ως επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Επτανησιακή Αναγέννηση, επισημαίνοντας με νόημα «... με αυτήν την ιδιότητα δρω και έδρασα για όσα παράνομα, άδικα, καταχρηστικά  και ψευδώς με μηνύσατε και με κυνηγήσατε, από το 2010 μέχρι και σήμερα με έχετε παντελώς αποκλεισμένο και φιμωμένο, λες και οι δημόσιες συχνότητες που χρησιμοποιείτε είναι κληρονομιά από  τον πατέρα σας». 
Ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου ζητάει επιμόνως και εμφατικά από την διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού, «... ακριβή και πλήρη αντίγραφα των  (σ.σ. επίδικων) εκπομπών σας αυτών, για να λάβω ακριβή γνώση αυτών και να ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου ενώπιον των Ελληνικών Δικαστηρίων και ενώπιον του ΕΣΡ».
Ιδιαίτερη αίσθηση δημιουργείται, εξετάζοντας το πακέτο των εγγγράφων, που κοινοποίησε και στο enimerosi.com, από την ενυπόγραφη δήλωση - καταγγελία του αφισοκολλητή που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του enimerosi.com κατέθεσε στην Αστυνομία ότι ενήργησε κατ' εντολήν του Γ. Καλούδη, και έτσι σχηματίσθηκε δικογραφία εναντίον του ύστερα από τη μήνυση του Δ. Μάμαλου. 
Στην καταγγελία του ισχυρίζεται ότι συνελήφθη και κρατήθηκε και ανακρίθηκε επί 24 ώρες ύστερα από τηλεφώνημα που δέχτηκε από κάποιον που του παρουσιάστηκε ως ο Διοικητής Ασφαλείας. Καταγγέλει μάλιστα πως «ο λόγος που με συνέλαβαν και πέρασα το βράδυ της Κυριακής στο κρατητήριο, συνολικά ένα 24ωρο, ήταν γιατί έκανα μια αφισοκόλληση που ανέγραφε το όνομα του κ. Διονυσίου Μάμαλου».
 
Η ΝΟΔΕ της ΝΔ
 
Η ΝΟΔΕ Κέρκυρας αισθάνεται την ανάγκη να καταδικάσει με τον πιο ρητό, απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο την πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε στην προσωπικότητά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού “Corfu tv” και Δημοσιογράφος Διονύσης Μάμαλος, μέσω αφισοκόλλησης που αποτύπωνε την εικόνα του, συνοδευμένη με κείμενο προσβλητικού περιεχομένου, σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης της Κέρκυρας. 
Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα που τιμά και σέβεται τους δημοκρατικούς θεσμούς και τις συνταγματικές αρχές της χώρας, δυο δε από αυτές είναι η ελευθεροτυπία, καθώς και ο σεβασμός του ατόμου και της προσωπικότητας του. 
Οι πρακτικές αυτές μας βρίσκουν ριζικά αντίθετους και θυμίζουν παλιές, κακές εποχές που δεν θέλουμε να θυμόμαστε. Ελπίζουμε ποτέ ξανά στο νησί μας να μην ξαναδούμε τέτοια φαινόμενα και οι όποιες αντιπαραθέσεις να επιλύονται με δημοκρατικό διάλογο και όχι με προπηλακισμό και διαπόμπευση.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.