Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μ. Υδραίου: «Δέσμευσή μας που θα γίνει πράξη το νέο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης για την Κέρκυρα»

Υδραίου Μερόπη
27 Σεπτεμβρίου 2019 / 09:38

«Ο τουρισμός κυριαρχεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή του νησιού μας, είναι το παράθυρο, μέσα από το οποίο, όλος ο κόσμος βλέπει την Κέρκυρα...» υπογράμμισε η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού γιορτάζεται σήμερα σε όλο τον κόσμο. Για την Κέρκυρα, όμως, που έχει ταυτιστεί με τον τουρισμό, κάθε μέρα είναι γιορτή. Καθημερινά ο τουρισμός κυριαρχεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή του νησιού μας.
Είναι ο τομέας στον οποίο στηρίζεται, όχι μόνο η τοπική οικονομία, αλλά και η ταυτότητα της Κέρκυρας.

Eίναι το παράθυρο, μέσα από το οποίο, όλος ο κόσμος βλέπει την Κέρκυρα. Η δική μας σταθερή επιδίωξη είναι η εικόνα της Κέρκυρας να είναι όμορφη και λαμπερή, όπως αξίζει σε ένα τουριστικό προορισμό μεγάλης εμβέλειας και δυναμικής.

Η δέσμευσή μας για να χτίσουμε ένα νέο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης, που θα στηρίζεται στην ποιότητα, θα προσελκύει επισκέπτες υψηλού εισοδήματος και θα διαμορφώνει ένα ακόμα πιο ελκυστικό τουριστικό προϊόν, θα γίνει πράξη.
Θέλουμε να συνδέσουμε τον τουρισμό με τον πολιτισμό μας, να προβάλουμε την θετική εικόνα της Κέρκυρας.

Με σχέδιο, με σκληρή δουλειά και προσπάθεια, θα τα καταφέρουμε».