Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέος Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Κέρκυρας, ο Κωνσταντίνος Καραμπάτσος

Προσκοπείο
26 Nov 2019 / 09:21
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Δευτέρα 25/11/19 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Προσκοπείου, πραγματοποιήθηκε η

Διαδικασία Ανάδειξης Περιφερειακού Εφόρου Προσκόπων Κέρκυρας.
Την  ευθύνη διεξαγωγής  της Συνεδρίασης  είχε ο Αναπληρωτής Γενικός  Έφορος  κ. Παντελής  Προμπονάς. Μοναδικός υποψήφιος ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμπάτσος, ο οποίος συγκέντρωσε την  πλειοψηφία της αποδοχής των Ενήλικων Στελεχών της Κέρκυρας και αναδείχθηκε Περιφερειακός Έφορος Κέρκυρας για την επόμενη τριετία.
Ο Περιφερειακός Έφορος Κέρκυρας εκλέγεται κάθε 3 χρόνια είναι ο Προϊστάμενος Έφορος του Προσκοπισμού για την Κέρκυρα και είναι υπεύθυνος για την αποτελεσματική λειτουργία, διοίκηση, ανάπτυξη και προαγωγή της Προσκοπικής Κίνησης, καθώς και για τη σωστή εφαρμογή και υποστήριξη του Προσκοπικού Έργου των Συστημάτων και την ανάπτυξη του ενήλικου δυναμικού της Περιφερειακής Εφορείας. Εκπροσωπεί το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων επικοινωνεί με τις αρχές, τους κοινωνικούς φορείς και άλλα μέλη της κοινωνίας στην περιοχή ευθύνης της Περιφερειακής Εφορείας, έχει την ευθύνη της προβολής του έργου του Προσκοπισμού και ενεργεί για την εξύψωση του κύρους της Προσκοπικής Κίνησης τοπικά και ευρύτερα.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.