Πέμπτη 16.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με χορηγό τουριστική επιχείρηση ανακαινίστηκε το Τ.Ε.Π. Παιδιατρικής

Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών
15 Ιουλίου 2016 / 11:34

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα πλήρως ανακαινισμένο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών διαθέτει πια η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Η αναβάθμιση του ιατρικού εξοπλισμού του έγινε με χορηγία του ξενοδοχείου Marbella Corfu και υλοποίηση από το σωματείο «Αντιμετώπιση παιδικού τραύματος». Επίσης εθελοντικά, το εκσυγχρονισμένο αυτό τμήμα της Παιδιατρικής απέκτησε μια παραμυθένια νότα  από τη ζωγράφο Anna Ramzina που για λογαριασμό του σωματείου «Για τα παιδιά μας» ζωγράφισε τους τοίχους του ΤΕΠ δημιουργώντας ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον παραμονής. 
Ο αγιασμός τελέστηκε από το Μητροπολίτη Νεκτάριο, ενώ χαιρέτησαν ο εκτελών χρέη διοικητή Γ. Δερδεμέζης, ο CEO του Marbella Corfu Βασίλης Δρακόπουλος, η κ. Βρέκωση, διευθύντρια του σωματείου «αντιμετώπιση παιδικού τραύματος», η αντιπεριφερειάρχης Νικολέττα Πανδή και ο Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος. Παρών ήταν επίσης ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Φ. Κακαβίτσας και η πρόεδρος της ΕΓΕΣΥΚ Χ. Μαραγκού.
Ο  CEO του Marbella Corfu  Βασίλης Δρακόπουλος αφιέρωσε τη χορηγία αυτή στον πρόσφατα αποβιώσαντα πατέρα του ο οποίος αγαπούσε πολύ τα παιδιά αλλά και την Κέρκυρα. 
Η διευθύντρια της Παιδιατρικής κ. Ντιμάτζιο, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στο έργο αυτό και μίλησε για τη σημασία της γρήγορης αντιμετώπισης ενός τραυματισμένου παιδιού.