Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ήλθε ο Μ. Χρυσοχοΐδης

υπουργός
19 Ιουνίου 2020 / 18:05

Ο φακός του enimerosi.com «συνέλαβε» τον υπουργό με παρέα τον βουλευτή, Στ. Γκίκα και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ/ΝΔ, Γ. Κοντό για το απογευματινό καφεδάκι και τα προκαταρτικά των συναντήσεων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Mε την απογευματινή πτήση έφθασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης ο οποίος αύριο Σάββατο 20 Ιουνίου, θα έχει υπηρεσιακές συσκέψεις και συναντήσεις με φορείς της Κέρκυρας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Ο φακός του enimerosi.com «συνέλαβε» τον υπουργό με παρέα τον βουλευτή, Στ. Γκίκα και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ/ΝΔ, Γ. Κοντό για το απογευματινό καφεδάκι και τα προκαταρτικά των συναντήσεων.
Ο Μ. Χρυσοχοΐδης θα έχει σύσκεψη με υπηρεσιακά στελέχη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής στα Ιόνια Νησιά το πρωί του Σαββάτου, ενώ θ' ακολουθήσει σειρά συναντήσεων με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, τους Βουλευτές Κέρκυρας, την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων και τους Δημάρχους Βόρειας, Νότιας Κέρκυρας και Παξών.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Υπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου περίπου στις 13:00, μετά το πέρας των συναντήσεων που θα έχει, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Αστυνομικής Δ/νσης Κέρκυρας.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη θ' αναχωρήσει από την Κέρκυρα νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου.