Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα ο Υφυπουργός Τουρισμού, Μάνος Κόνσολας

Κόνσολας Μάνος
23 Ιουλίου 2020 / 13:19

Έτοιμο να υποδεχθεί ακόμα ένα ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος, τις προσεχείς ημέρες, είναι το νησί των Φαιάκων, καθώς έχει «κλειδώσει» η επίσκεψη του Υφυπουργού Τουρισμού, Μάνου Κόνσολα

ΑΘΗΝΑ.  Την Κέρκυρα θα επισκεφθεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τις προσεχείς ημέρες ο Υφυπουργός Τουρισμού, Μάνος Κόνσολας.

Ο κος Κόνσολας θα βρεθεί στο νησί των Φαιάκων, στο πλαίσιο των επισκέψεων, τις οποίες κάνει σε διάφορες περιοχές της χώρας μετά την επανεκκίνηση του ελληνικού Τουρισμού.

Η παρουσία του Υφυπουργού Τουρισμού στην Κέρκυρα αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αφ' ενός τίθεται το θέμα της τουριστικής προβολής και ανάπτυξης ενός ταξιδιωτικού προορισμού, όπως η Κέρκυρα, σ' ένα καινούργιο «τοπίο» ελέω της πανδημίας, αφ' ετέρου απασχολεί η υγειονομική θωράκιση του τόπου και η τήρηση των κανόνων προστασίας της Δημόσιας Υγείας, πολλώ δε μάλλον με το δεδομένο ότι η Κέρκυρα αποτελεί πύλη εισόδου στη χώρα και παράλληλα νησιωτικό προορισμό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η ακριβής ημερομηνία της άφιξης του Μάνου Κόνσολα στην Κέρκυρα, όπως και το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψής του, αναμένεται να γίνουν σύντομα γνωστά.

Θεωρείται ωστόσο, σίγουρο ότι θα έχει συναντήσεις εργασίας με τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των δύο βαθμών (Δήμοι και Περιφέρεια Ιονίων Νήσων), τους Βουλευτές του Νομού και θα υπάρξει ενδελεχής ενημέρωσή του από τους επιστημονικούς, τουριστικούς, οικονομικούς και παραγωγικούς φορείς του τόπου.