Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αρνητικό το τελικό τεστ του νεφροπαθή που ανακοινώθηκε ως κρούσμα

Νεφροπαθής
19 Αυγούστου 2020 / 14:14
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Καθαρό» ήταν το τελικό τεστ επιβεβαίωσης που έκανε ο νεφροπαθής που επισκέπτεται την Κέρκυρα.

Ήταν ασυμπτωματικός, αλλά η αρχική του εξέταση έδειξε αποτέλεσμα θετικό στον κορωνοϊό. Εξαιτίας του γεγονότος ότι ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου στην αρχή είχε αποφασιστεί να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο αναφοράς των Ιωαννίνων για την τακτική του αιμοκάθαρση. Το θέμα δημιούργησε αρκετή ανησυχία στους αιμοκαθαιρόμενους της Κέρκυρας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Κέρκυρας Παναγιώτης Κορμαρής επισημαίνει: «Ενημερώνουμε όλους ότι το τρίτο τεστ που έγινε στο Νοσοκομείο μας έδειξε ότι ο νεφροπαθής που ανακοινώθηκε αρχικά ως κρούσμα είναι οριστικά αρνητικός. Ψυχραιμία και σύνεση από όλους! Ένα ευχαριστώ από όλους τους νεφροπαθείς σε όσους διαχειρίστηκαν σωστά το πιθανό περιστατικό».     
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.