Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Από αρχές Ιουνίου οι κρουαζιέρες της MSC στην Κέρκυρα

κρουζιέρα
20 Απριλίου 2021 / 11:09

Η MSC Cruises ανακοίνωσε νέα και ενημερωμένα δρομολόγια στη Μεσόγειο και σε όλη την Ευρώπη για το ερχόμενο καλοκαίρι

Ο Gianni Onorato, Διευθύνων Σύμβουλος της MSC Cruises, δήλωσε: «Σήμερα έχουμε σαφήνεια σχετικά με τους ευρωπαϊκούς προορισμούς και τα λιμάνια που θα ανοίξουν αρχικά αυτό το καλοκαίρι και το έχουμε αντικατοπτρίσει πλήρως σε ένα πρώτο σύνολο νέων και ενημερωμένων δρομολογίων για την επερχόμενη σεζόν, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να προγραμματίσουν τις διακοπές τους μαζί μας με ασφάλεια. Όλη η ομάδα του MSC Cruises ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους επισκέπτες σε ένα από τα πλοία μας  και να τους προσφέρουμε αξέχαστες, χαλαρωτικές και, πάνω από όλα, ασφαλείς διακοπές.

«Επιπλέον, είμαι πεπεισμένος ότι τις επόμενες εβδομάδες θα μπορέσουμε να εμπλουτίσουμε περαιτέρω ορισμένα από αυτά τα δρομολόγια, καθώς και να προσθέσουμε περισσότερα πλοία με νέα, καθώς θα διατίθενται περισσότερα λιμάνια και τουριστικοί προορισμοί, ιδίως στην Ισπανία και τη Γαλλία. πλοία και επισκέπτες.

Τα δρομολόγια που ανακοινώθηκαν

Το MSC Orchestra θα αναχωρήσει στις 5 Ιουνίου με επιβίβαση στα ιταλικά λιμάνια της Βενετίας τα Σάββατα και το Μπάρι τις Κυριακές. Το κρουαζιερόπλοιο θα καταπλεύσει στην Κέρκυρα, τη Μύκονο και το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.

Το MSC Splendida θα ξεκινήσει από τις 12 Ιουνίου με επιβίβαση στην Τεργέστη της Ιταλίας τα Σάββατα και στο Μπάρι την Τρίτη,  και προορισμό τα λιμάνια του Ντουμπρόβνικ, της Κέρκυρας και του Κότορ στο Μαυροβούνιο.

Το MSC Magnifica θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στις 20 Ιουνίου από τα λιμάνια της Βενετίας τις Κυριακές, το Μπάρι τις Δευτέρες και τον Πειραιά κάθε Τετάρτη με προορισμό τη Μύκονο και το Σπλιτ της Κροατίας.