Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση με την Ιταλία στα εγκαίνια Corfu Beer Festival (video)

Αρίλλας
12 Οκτωβρίου 2016 / 22:58

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εγκαινιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της Κερκυραϊκής Ζυθοποιίας στον Αρίλλα, το Corfu Beer Festival 2016, το οποίο διοργανώνεται για τρίτη χρονιά από 12 έως 16 Οκτωβρίου.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Πρέσβης της Ιταλίας Luigi Marras  καθώς φέτος το Φεστιβάλ έχει θέμα «Corfu meets Italy».
Το καλλιτεχνικό Πρόγραμμα ξεκίνησε με την Σχολή Χορού Χοροκίνηση και το χορευτικό της Πολιτιστικής Πρωτοβουλίας, δίνοντας τα ινία στο Ιταλικό μουσικοχορευτικό συγκρότημα "Sciamaballa" και στο Ιταλικό συγκρότημα "METRO", που με τη σειρά τους έδωσαν τη σκυτάλη στο συγκρότημα "48 ώρες".
Ακολούθησει παρουσίαση των Ιταλών Ζυθοποιίων και το άνοιγμα το βαρελιών.

«Corfu meets Italy» λοιπόν, για αυτό η Corfu Beer φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της 4 από τα καλύτερα ζυθοποιία της Ιταλίας, Birrificio Rurale, Birra del Borgo, Birrificio Lambrate, και No Tomorrow Craft Beer, με τα οποία έπειτα από μια βδομάδα βρασμών δημιούργησαν διαφορετικές χειροποίητες μπύρες με πρωτότυπες γεύσεις τις οποίες θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε αποκλειστικά στο φεστιβάλ.
Το φεστιβάλ υπόσχεται μοναδικές στιγμές, συναισθήματα, εικόνες αλλά και γεύσεις. Για αυτό, στο χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν 4 εστιατόρια εκ των οποίων το ένα χορτοφαγικό, που θα παρουσιάζουν και θα προσφέρουν ελληνική και ιταλική γαστρονομία, όπως επίσης και εκθεσιακός χώρος με τοπικά – παραδοσιακά προϊόντα Ιονίων Νήσων.

Δείτε το φωτορεπορτάζ