Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Αστυνομία προσήγαγε υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού στο Φρούριο

παλαιό φρούριο
09 Αυγούστου 2021 / 21:08
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Έκλεισε την είσοδο στο Παλαιό Φρούριο. Άλλοι έμειναν μέσα κι άλλοι απέξω. Αλαλούμ με τη θεατρική παράσταση, την πρόσβαση στον ΠΟΙΑΘ και τις επιχειρήσεις.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αστυνομικοί προσήγαγαν (21:00) τους υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού στο Παλαιό Φρούριο ύστερα από έγκληση επιχειρηματία ότι δεν επέτρεπαν σε πελάτες ελεύθερη πρόσβαση στο μαγαζί του.

Στην συνέχεια, σύμφωνα με καταγγελία της Αρχαιολογίας, οι αστυνομικοί έκλεισαν την είσοδο στον χώρο του προμαχώνα.



Λίγο αργότερα η κατάσταση εξομαλύνθηκε, η Εφορεία έστειλε άλλους φύλακες, τα εισιτήρια κόπηκαν κανονικά, η συγκέντρωση κόσμου εκτονώθηκε αλλά οι δυο υπάλληλοι παρέμειναν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Αστυνομικές πηγές έκαναν λόγο για προσαγωγή των δυο και όχι για σύλληψη και ότι η υπόθεση διερευνάται. 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.