Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εξαφάνιση Μαρίας Κόλλα: Τίποτα δεν βρήκαν οι εκσκαφές

Μαρία Κόλλα
20 Σεπτεμβρίου 2021 / 11:15
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, για την άφαντη 80χρονη Μαρία Κόλλα που εξαφανίστηκε πριν από 15 ημέρες στην περιοχή Κοκκίνι.

Αστυνομία, Πυροσβεστική και εθελοντές της ΕΜΕΔ έχουν «χτενίσει» την ευρύτερη περιοχή, χωρίς όμως απτά αποτελέσματα. Όσο περνούν οι μέρες, αυξάνονται οι υποψίες προς το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 

Στο στάδιο της έρευνας έχουν προκύψει κάποιες ενδείξεις, οι οποίες έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας, ώστε να διαπιστωθεί αν προκείται περί αποδείξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Ε", στο πλαίσιο της προανάκρισης μάλιστα υπήρξε αναφορά, από ένα άτομο, που οδήγησε τις έρευνες προς συγκεκριμένα σημεία, όπου και έγινε εκσκαφή, για την τυχόν ανεύρεση σορού.
Το μυστήριο ωστόσο παραμένει, καθώς οι εκσκαφές δεν είχαν κανένα εύρημα.

Από την πλευρά της Αστυνομίας, τίποτα δεν επιβεβαιώνεται, ακόμα κι αν όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Ωστόσο, μέχρι τη Δευτέρα το πρωί, κανένα από τα σενάρια που εξετάζονται δεν είχε αποδειχθεί, συνεπώς δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για το τι έχει συμβεί στην 80χρονη γυναίκα.   
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.