Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διαφωνεί η Ελληνική (Χρυσή) Αυγή για το Ιόνιο με το συνέδριο της Περιφέρειας για τον εθνικισμό

Χρυσή Αυγή
17 Nov 2016 / 19:54

Την αντίθεσή της στη θεματική του συνεδρίου δηλώνει η περιφερειακή παράταξη Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο, με ανακοίνωσή της, στην οποία περιλαμβάνονται μεταξύ των άλλων:

"Η περιφερειακή αρχή, με την αριστεροφροσύνη που την χαρακτηρίζει, έχοντας ως τώρα αντιμετωπίσει... αποτελεσματικά όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των κατοίκων της περιφέρειας μας (ξεπούλημα αεροδρομίων, Ερημίτης, Castello, αποκατάσταση ζημιών από σεισμούς κ.ο.κ. ) θεώρησε οτι ήρθε η στιγμή όπου τα βολικά άλλοθι, που επιμελώς καλλιεργεί για να δικαιολογεί την πολιτική της ανυπαρξία, θα πρέπει να γίνουν αντικείμενο ενός συνεδρίου. 
Δεν μιλάμε δηλαδή για «συνέδριο» αλλά για μία ακόμη κακόγουστη προπαγανδιστική παράσταση που θα στηθεί από τα γνωστά κέντρα που επί χρόνια πουλάνε αριστεροφροσύνη στην πατρίδα μας.
Στο σημείο αυτό, επισημαίνουμε στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχει, πως η εξίσωση του Εθνικισμού με την αστικοδεξιά εθνικοφροσύνη είναι η πλέον επιφανειακή ανάγνωση για ένα πολιτικό φαινόμενο το οποίο σαφώς και αδυνατεί να κατανοήσει, και την προτρέπουμε σε κάτι που θα της είναι πολιτικά αλλά και ακαδημαϊκά χρήσιμο, δηλαδή την αναζήτηση στην μεταπολιτευτική αριστεροφροσύνη έναν, ιδιαίτερα αξιόπιστο για το σύστημα, παρακρατικό βραχίονα".