Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεδρίαση της Δημ. Οργάνωσης Βόρειου Τομέα Κέρκυρας της Ν.Δ.

Ν.Δ.
21 Nov 2016 / 13:19

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 3η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Οργάνωσης Βόρειου Τομέα Κέρκυρας της Ν.Δ. πρόκειται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στην πολυαίθουσα του Σχολικού Κέντρου Λιαπάδων.

Η συνεδρίαση γίνεται με στόχο την καταγραφή και οργάνωση των προβλημάτων σε τοπικό επίπεδο καθώς και την ενεργο συμμετοχή των μελών του κόμματος.
Όπως ανακοίνωσε η οργάνωση:

«Στα πλαίσια της απόφασης που πήραμε στη προηγούμενη μας συνεδρίαση κάνουμε πράξη την εκ περιτροπής συνεδρίαση σε κάθε μια Δ.Ε. της χωρικής μας αρμοδιότητας, εγκαινιάζοντας μια άλλη λογική επικοινωνίας με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, ξεκινώντας από τη Δ.Ε. Παλαιοκαστριτών.

Συγχρόνως δε την ίδια μέρα και ώρα συγκαλούμε και Δημοτική συνέλευση για την ίδια Δημοτική Ενότητα (Παλαιοκαστριτών).

Σκοπός μας είναι η καλύτερη οργάνωση σε τοπικό επίπεδο, η επαφή με τη βάση, η ενεργοποίηση των μελών του κόμματος και η καταγραφή των τοπικών προβλημάτων και προτάσεων. Θέλουμε να κάνουμε τους πολίτες ενεργούς και συμμέτοχους στη πολιτική και συγχρόνως αυτοί να βρουν σε μας συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματά τους.

Ανάπτυξη, αξιοκρατία, αξιοπρέπεια, αριστεία και αξιοπιστία είναι η πρότασή μας όπως επίσης ελευθερία και αλληλεγγύη οι αρχές μας. Η παρουσία όλων των μελών της Δημ. Τ.Ε. Βόρειου τομέα Κέρκυρας , αλλά και των μελών και των φίλων του κόμματος της Δ.Ε. Παλαιοκαστριτών και όχι μόνο, κρίνεται επιβεβλημένη».