Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων έκοψε την πίτα της – Συνάντηση των ομάδων συντονισμού 1ου, 6ου και 8ου συστήματος

Ένωση Παλαιών Προσκόπων
06 Φεβρουαρίου 2022 / 19:14
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Οι εκδηλώσεις έγιναν παρουσία του Προέδρου της ΚΕΠΠΕ Δημήτρη Μαναράκη, του Περιφερειακού Εφόρου Κέρκυρας Κωνσταντίνου Καραμπάτσου και της Εφόρου ΠΠ Κέρκυρας Αντιγόνης Χειρδάρη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου η Ένωση Παλαιών Προσκόπων της Π.Ε. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της  στην πρώτη ολομέλεια της χρονιάς, παρουσία του Προέδρου της ΚΕΠΠΕ Δημήτρη Μαναράκη, του Περιφερειακού Εφόρου Κέρκυρας Κωνσταντίνου Καραμπάτσου και της Εφόρου ΠΠ Κέρκυρας Αντιγόνης Χειρδάρη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότερα από 40 μέλη της Ενωσης τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τις δραστηριότητες του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων. Το πρόγραμμα περιελάμβανε απολογισμό δράσεων και οικονομικό απολογισμό καθώς και ενημέρωση για τα κριτήρια αξιολόγησης της χρόνιας που πέρασε ενώ ολοκληρώθηκε με απονομές μεταλλίων σε 5 εξέχοντα μέλη της για την μακρόχρονη προσφορά τους.



Επίσης το απόγευμα της 5ης Φεβρουαρίου  πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προσκοπείου συνάντηση των ομάδων συντονισμού των ενώσεων του 1ου_ 6ου και 8ου Συστήματος Κέρκυρας .



ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.