Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ
10 Ιουνίου 2022 / 10:46

Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2022-2023 ξεκίνησαν

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρόγραμμα εγγραφών για το σχολικό έτος 2022-2023 ανακοίνωσε το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Κέρκυρας. Πιο συγκεκριμένα, οι εγγραφές πραγματοποιούνται κάθε απόγευμα από τις 6-8 μμ, στην έδρα του ΣΔΕ Κερκύρας (7η παρ. Δον. Δημουλίτσα 7, κτήριο 7ου Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας).
          Αξίζει να αναφερθεί ότι το ΣΔΕ είναι ένα δημόσιο και δωρεάν απογευματινό σχολείο ενηλίκων, το οποίο χορηγεί μετά από διετή φοίτηση απολυτήριο ισότιμο του Γυμνασίου, χωρίς το άγχος των γραπτών εξετάσεων. Επιπλέον, η μετακίνηση για την φοίτηση στο ΣΔΕ τόσο με το αστικό, όσο και με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας είναι δωρεάν με χρήση του μαθητικού δελτίου που παρέχει το Σχολείο. Παράλληλα, το Σχολείο προσφέρει την δυνατότητα χορήγησης αναβολής στράτευσης και παρέχονται συμβουλευτικές υπηρεσίες από Σύμβολο Σταδιοδρομίας και Σύμβουλο Ψυχολόγο.
          Στο ΣΔΕ μπορούν να φοιτήσουν Έλληνες πολίτες, καθώς και αλλοδαποί, κάτοχοι απολυτηρίου Δημοτικού ή ισότιμου τίτλου του εξωτερικού, καθώς και όσες/οι έχουν παρακολουθήσει κάποιες τάξεις του Γυμνασίου, χωρίς να το έχουν ολοκληρώσει. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 26610 44997, να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://blogs.sch.gr/sdekerk και στο email: [email protected], καθημερινά 6-8 μμ.