Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα παιδιά της Μέλισσας και του 4ου Πειραματικού Σχολείου είπαν τα κάλαντα

κάλαντα
23 Δεκεμβρίου 2022 / 15:51
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εψαλαν τα κάλαντα και ευχήθηκαν στις τοπικές αυτοδιοικητικές αρχές, προσδίδοντας μια χαρούμενη, αισιόδοξη νότα στις γιορτές των Χριστουγέννων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Γέμισαν με κάλαντα και ευχές την πόλη της Κέρκυρας οι μαθητές και οι μαθήτριες του 4ου Πειραματικού Σχολείου Κέρκυρας – Αθηναγόρειο, και της Μέλισσας, αφού επισκέφθηκαν, έψαλαν τα κάλαντα και ευχήθηκαν στις τοπικές αυτοδιοικητικές αρχές,  προσδίδοντας μια χαρούμενη, αισιόδοξη νότα στις γιορτές των Χριστουγέννων που έφτασαν. Τα παιδιά με τους εκπαιδευτικούς τους ευχήθηκαν:
Στον Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας κ. Κωνσταντίνο Ζορμπά στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας.



Στη Δήμαρχο κα Μερόπη Υδραίου και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Παιδείας κα Μαρία Ζερβού στο Δημαρχείο της πόλης και στο χώρο του Χριστουγεννιάτικου χωριού, οι οποίες πρόσφεραν και δωράκια στους μικρούς μαθητές.



Τα παιδιά του Πειραματικού σχολείου επισκέφθηκαν ακόμη το Ειδικό σχολείο της Κέρκυρας και ευχήθηκαν στους μαθητές για τις άγιες μέρες,  σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.