Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Κέρκυρας ο Στ. Σαμοΐλης

Σαμοΐλης
30 Μαρτίου 2023 / 18:30
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Με την νεοσύστατη παράταξη Ενωτική Κίνηση Πολιτών Νότιας Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο πρώην βουλευτής του Συνασπισμού και πρώην υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Λαϊκή Ενότητα, Στέφανος Σαμοΐλης, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας. Την ανακοινωση του έκανε η Ενωτική Κίνηση Πολιτών Νότιας Κέρκυρας που πραγματοποίησε συγκέντρωση στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Γυμνασίου Λευκίμμης με σκοπό την συγκρότηση Δημοτικής Παράταξης από πολίτες του Δήμου. 


Όπως αναφέρεται, στην ανακοινωση τους, η παράταξη δημιουργήθηκε «στη βάση μιας ισότιμης, διάφανης και  ειλικρινούς συνεργασίας». 


Ο Σπύρος Σαμοΐλης είναι αρχιτέκτονας και  μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου εργαζομένων στην ΜΟΔ ΑΕ (Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων). Από το 1983 είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας και ενεργός συνδικαλιστής στο χώρο των μηχανικών.

Διετέλεσε επίσης Δημοτικός Σύμβουλος Κέρκυρας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.