Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απάντηση Δημ. Μεταλληνού στον Γιώργο Καλούδη

Δημήτρης Μεταλληνός
15 Ιουνίου 2023 / 15:24
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

«Σήμερα γίναμε δέκτες ενός υβριστικού και συκοφαντικού μηνύματος - Οι ανακρίβειες του κ.Καλούδη υπερβαίνουν τα όρια της αθλιότητας»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Δημήτρης Μεταλληνός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω στις ανακρίβειες του κ.Καλούδη, που υπερβαίνουν τα όρια της αθλιότητας και της συκοφαντίας.

Η υπέρβαση όμως των ορίων θα έχει συνέπειες.

Επί της ουσίας τώρα: αμέσως μετά την κήρυξη εθνικού πένθους για την ανθρώπινη τραγωδία, ανοιχτά της Πύλου, που συγκλόνισε όλους τους Έλληνες, αποφασίστηκε η αναβολή της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Έγινε επικοινωνία με τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων και συναπαφασίστηκε, με τη συναίνεση όλων, η μετάθεση της συνεδρίασης που αναβλήθηκε, για τη Δευτέρα το απόγευμα.

Με το μόνο που δεν έγινε επικοινωνία ήταν με τον κ.Καλούδη, ο οποίος με δική του υπαιτιότητα δεν επιθυμεί επικοινωνία με το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και τη δημοτική αρχή. Επικοινωνήσαμε, όμως, με τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και άμεσο συνεργάτη του κ. Μάχο Βασιλάκη.

Σήμερα γίναμε δέκτες ενός υβριστικού και συκοφαντικού μηνύματος από τον κ.Καλούδη .

Δεν θα τον ακολουθήσουμε στο πεδίο των ύβρεων, εκεί θα μείνει μόνος του.

Εμείς θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε τη σύνθεση, τη συνεννόηση και τη συνεργασία με αυτούς που θέλουν και μπορούν. Γιατί η Κέρκυρα δεν έχει ανάγκη από υβριστικές, διχαστικές και συκοφαντικές πρακτικές.

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζουμε την ακραία συμπεριφορά του κ.Καλούδη με τον κομματικό χώρο που τον φιλοξένησε στο ψηφοδέλτιο του στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.

Άλλωστε όλους μας κρίνουν οι πολίτες, τον κ.Καλούδη τον έκριναν οι πολίτες στις δημοτικές εκλογές του 2019, τον έκριναν και πριν από 25 ημέρες όταν κατήλθε ως υποψήφιος Βουλευτής.

Φαίνεται όμως ότι δεν πήρε το μήνυμα».

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.