Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ημερίδα ενημέρωσης του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας στην Κέρκυρα

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
17 Ιουνίου 2023 / 20:37
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρόν έμπειροι σύμβουλοι εισδοχής του πανεπιστημίου, οι οποίοι θα μπορούν να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για τα προγράμματα σπουδών, τα πλεονεκτήματα που προσφέρει, αλλά και για τη φοιτητική ζωή

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διοργανώνει Ημερίδα Ενημέρωσης τη Δευτέρα 19/06 από τις 19:00 μέχρι 21:00 στο Corfu Mare Boutique Hotel (Νικόλαου Ζερβού 5). Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρόν έμπειροι σύμβουλοι εισδοχής του πανεπιστημίου, οι οποίοι θα μπορούν να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για τα προγράμματα σπουδών, τα πλεονεκτήματα που προσφέρει, αλλά και για τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να πληροφορηθούν για τα ελληνόφωνα τμήματα, τα προγράμματα εξ αποστάσεως φοίτησης, τις υποτροφίες/χορηγίες/ειδικές υποτροφίες που προσφέρονται, το εξιδεικευμένο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού «ΑΡΙΣΤΟΝ» κ.α.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.