Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Περιοδεία υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στα Κανάλια

KKE
20 Ιουνίου 2023 / 14:44

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Τρίτη 20/06 στις 20:00, στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πόρτα Ριάλα με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΚΚΕ). Μαζική πολιτική εξόρμηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτερά 19 Ιουνίου στην περιοχή των Καναλίων Κέρκυρας, από κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Παναγιώτη Κελάνδρια και Αλεξάνδρα Μπαλού.

Από τη συζήτηση με τους κατοίκους επιβεβαιώθηκε η αναγνώριση του ΚΚΕ σε εργατοϋπαλλήλους, σε εποχικά εργαζόμενους, στους νέους της περιοχής, ως η δύναμη που στάθηκε στο πλευρό τους όλο το προηγούμενο διάστημα. Γι’ αυτό και την επόμενη μέρα, απέναντι στην αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ και τη συναινετική αντιπολίτευση ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ μπορεί να είναι το αντίπαλο δέος, η 100% μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση που χρειάζεται ο λαός.

Απασχόλησε ιδιαίτερα το νέο έγκλημα στα νερά της Μεσογείου με τους εκατοντάδες νεκρούς και αγνοούμενος, ξεριζωμένους ανοιχτά της Πύλου και αναδείχθηκαν οι εγκληματικές ευθύνες της αντιμεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ που ακολούθησαν πιστά όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις και γεννούν τέτοιου είδους τραγωδίες.

Γίνεται καθαρό, από τα προμελετημένα εγκλήματα όπως στην Πύλο και στα Τέμπη, από το πόσο έκθετος είναι ο λαός σε πλημμύρες και πυρκαγιές, από την εντατικοποίηση και τα δεκάδες εργατικά δυστυχήματα και ατυχήματα στους χώρους δουλειάς ότι το δίλημμα "Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας" είναι τραγικά επίκαιρο.

Το ΚΚΕ έχει επιλέξει την μαχητική υπεράσπιση της ζωής μας και αυτό που θα κριθεί στις εκλογές είναι να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το ΚΚΕ γιατί κάθε ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει μεγαλύτερη δύναμη στους εργατικούς λαϊκούς αγώνες.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Τρίτη 20/06 στις 20:00, στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πόρτα Ριάλα με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιου στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του Κόμματος αλλά και για την Κυριακή ώστε οι κάλπες να γεμίσουν με τα κόκκινα ψηφοδέλτια της ελπίδας και του αγώνα.

 

ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ

20/06/2023