Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη απευθείας πτήση Dubai- Κέρκυρα

"Ιωάννης Καποδίστριας"
25 Ιουνίου 2023 / 10:48
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Με αφορμή αυτό το γεγονός, η Fraport ετοίμασε μια ζεστή υποδοχή για το αεροσκάφος της Fly Dubai που κατέφθασε στο «Ιωάννης Καποδίστριας»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/06 η πρώτη απευθείας πτήση που θα συνδέει το Dubai με την Κέρκυρα. ΜΕ αφορμή αυτό το γεγονός, η Fraport ετοίμασε μια ζεστή υποδοχή για το αεροσκάφος της Fly Dubai που κατέφθασε στο «Ιωάννης Καποδίστριας».

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου δήλωσε για το γεγονός: «Οι προσπάθειες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων απέδωσαν και άνοιξε μια νέα προοπτική για τον τουρισμό μας, το εξαγωγικό εμπόριο, τις πολιτιστικές και επαγγελματικές σχέσεις, με τη δυναμική περιοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με μια πολυπολιτισμική κοινωνία, νέα σε ηλικία και υψηλή σε εισόδημα»

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.