Πέμπτη 16.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πιάστηκαν στα πράσα τρεις νεαροί που έκλεψαν air condition από σούπερ μάρκετ

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
26 Ιουνίου 2023 / 09:56
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τσακωτούς έκαναν το βράδυ της Κυριακής (25 Ιουνίου) αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, τρεις νεαρούς άνδρες ηλικίας 26,25 και 23 ετών την ώρα που μόλις είχαν κλέψει ένα air condition από σούπερ μάρκετ περιφερειακά της πόλης. 

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, η αφαιρεθείσα μονάδα κλιματισμού, αξίας 7.000 ευρώ, επιστράφηκε στην υπεύθυνη του καταστήματος, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΑΡΧΕΙΟ

 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.