Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

3 συλλήψεις σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο

Κέρκυρα
15 Ιουλίου 2023 / 12:02
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνελήφθησαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο τρία άτομα, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις για τα αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών, κατά περίπτωση.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων      ` για την καταπολέμηση της διάδοσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και υλοποιήθηκαν στον Κάβο Κέρκυρας από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και στο Λαγανά Ζακύνθου από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.). Συγκεκριμένα:

Στην πρώτη περίπτωση, στον Κάβο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 14/07 συνελήφθη 25χρονος κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς σε έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -85- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση και πάλι στον Κάβο, πρωινές ώρες της Παρασκευής 14/07, συνελήφθη 18χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα -20- γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 15/07, συνελήφθη στο Λαγανά Ζακύνθου ένας 20χρονος για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. 

ΦΩΤΟ@ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.