Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

31ο Συνέδριο ENCATC – Artificial Intelligence Embraced – Τεχνητή νοημοσύνη

Τεχνητή νοημοσύνη
30 Nov -0001 / 00:00
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Τεχνητή νοημοσύνη - Το Μέλλον του Πολιτιστικού και Δημιουργικού Τομέα (11-13 Οκτωβρίου 2023, Ελσίνκι / υβριδικό)

 ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πολιτιστικής Διαχείρισης και Πολιτικής, ENCATC, προσκαλεί εκπαιδευτικούς, ερευνητές, επαγγελματίες του πολιτισμού, διαμορφωτές πολιτικής, καλλιτέχνες και φοιτητές να συμμετάσχουν στο ετήσιο συνέδριό του με θέμα «Artificial Intelligence Embraced: Το μέλλον του Πολιτιστικού και Δημιουργικού Τομέα». Πώς η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζει τον κλάδο; Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα αλλάξει την πολιτιστική πολιτική, τη διαχείριση, την εκπαίδευση και την έρευνα; Πώς μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτό και να αναπτυχθούμε μαζί του; Αυτά είναι μερικά από τα βασικά ερωτήματα που θα αντιμετωπίσει το ENCATC στο προσεχές συνέδριό του από μια διεπιστημονική και διατομεακή προοπτική.

 Με βασικούς ομιλητές, συζητήσεις σε πάνελ, εργαστήρια και συνεδρίες δικτύωσης με κορυφαίους ειδικούς στον τομέα, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη κατανόηση της τεχνητής νοημοσύνης και των δυνατοτήτων της για μετασχηματισμό της πολιτικής, της διαχείρισης, της έρευνας και της εκπαίδευσης στον τομέα του πολιτισμού.

 Περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στον παρακάτω υπερ-σύνδεσμο:

https://www.encatc.org/en/encatc-congress-2023/

 Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετάσχετε μπορείτε να εγγραφείτε στον ακόλουθο υπερ-σύνδεσμο:

https://www.eventbrite.co.uk/e/2023-encatc-congress-on-cultural-management-and-policy-tickets-652080760107

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.