Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη Αλεξοπούλου- Ξιφαρά στα ΚΤΕΛ Κέρκυρας

ΚΤΕΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
25 Αυγούστου 2023 / 18:18

Η Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών και ο Γ.Γ. επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής 25/08 το Αστικό και Υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΚΤΕΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ). «Η κυρία Αλεξοπούλου συνοδευόμενη από τον κύριο Ξιφαρά επισκέφθηκε σήμερα (25/08) το Αεροδρόμιο της Κέρκυρας και για την μετάβασή της από το αεροδρόμιο προς το λιμάνι επέλεξε να μετακινηθεί με την Αστική Συγκοινωνία με ενδιάμεση στάση τον Σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Στο αεροδρόμιο πριν την επιβίβαση στο αστικό λεωφορείο υποδέχθηκαν την Υφυπουργό και τον Γεν. Γραμματέα ο Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας των Αστικών Συγκοινωνιών και μέλος του Δ.Σ. του Αστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας Α.Ε. κος Μιχάλης Σακελλαρίου και ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας κος Αλέξανδρος Πάγκαλης οι οποίοι τους ενημέρωσαν για τις υπηρεσίες του Αστικού ΚΤΕΛ, την οργάνωση της εταιρείας με σύγχρονο στόλο λεωφορείων, τις νέες τεχνολογίες και εξοπλισμό του έξυπνου εισιτηρίου και την ολοκληρωμένη πληροφόρηση του επιβατικού κοινού μέσω της Τηλεματικής και του άριστα καταρτισμένου και ευγενικού προσωπικού των λεωφορείων.

Τόσο η Υφυπουργός όσο και ο Γεν. Γραμματέας κατά την επιβίβασή τους έκαναν χρήση της τεχνολογίας αγοράζοντας εισιτήριο εντός του λεωφορείου με χρήση Τραπεζικής κάρτας όπου με μία κίνηση η τραπεζική κάρτα γίνεται έξυπνη κάρτα εισιτηρίου.

Η επόμενη στάση ήταν στον Σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας, ένα σύγχρονο σταθμό λεωφορείων με αίθουσα αναμονής των επιβατών, εκδοτήρια εισιτηρίων και ρεμίζες αφιξοαναχωρήσεων των λεωφορείων.

Εκεί τους περίμενε ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ κος Αναστάσιος Τσιμπούλης και το μέλος του Δ.Σ. Αυθίνος Παντελής, οι οποίοι ξενάγησαν την Υφυπουργό και τον Γεν. Γραμματέα σε όλες τις εγκαταστάσεις του σταθμού και τους ενημέρωσαν για τα θέματα που αφορούν το Υπεραστικό ΚΤΕΛ.

Σε δήλωσή τους τόσο ο κος Σακελλαρίου όσο και οι Πρόεδροι του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ κος Πάγκαλης και κος Τσιμπούλης ανέφεραν ότι η σημερινή επίσκεψη της κας Αλεξοπούλου και του κου Ξιφαρά τιμά τις εταιρείες μας και αναγνωρίζεται η καθημερινή προσπάθειά μας για ποιοτικές υπηρεσίες τακτικής αστικής και υπεραστικής συγκοινωνίας στο νησί.

Αξίζει όμως να αναφερθεί ότι η επιλογή της Υφυπουργού και του Γεν. Γραμματέα να μετακινηθούν με την Αστική Συγκοινωνία είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Κέρκυρα και σίγουρα δείχνει ότι το Υπουργείο διακατέχεται από μία νέα αντίληψη για τον ρόλο και την σημασία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και συγκεκριμένα του έργου των Αστικών και Υπεραστικών ΚΤΕΛ, κάτι που μας κάνει να ελπίζουμε σε αμοιβαία και επωφελή συνεργασία».

ΦΩΤΟ@ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ