Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυναμική επιστροφή στο σχολείο & η αποστολή ξεκινά από τα καταστήματα Μασούτης!

#Μασούτης
01 Σεπτεμβρίου 2023 / 12:35
ΕΛΕΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα καταστήματα Μασούτης βρίσκονται κοντά σε μαθητές & γονείς για την πιο δυναμική σχολική χρονιά γεμάτη ιδέες & λύσεις!

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να βρίσκεται προ των πυλών, η ανάγκη για μια σωστή προετοιμασία πριν το πρώτο κουδούνι ολοένα και μεγαλώνει. Το άγχος μικρών και μεγάλων αυξάνεται, καθώς κανείς δεν επιθυμεί να φτάσει η πρώτη μέρα στο σχολείο χωρίς να έχει προμηθευτεί τα κατάλληλα σχολικά είδη αλλά και τις κατάλληλες βιταμίνες. Γι αυτό όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα καταστήματα Μασούτης βρίσκονται κοντά σε μαθητές & γονείς για την πιο δυναμική σχολική χρονιά γεμάτη ιδέες & λύσεις!

Ανακαλύψτε το φυλλάδιο προσφορώ της νέας σχολικής χρονιάς πατώντας εδώ

Ιδέες & λύσεις για το πιο απολαυστικό & υγιεινό διάλειμμα!

Τα σχολεία ξεκινούν και τα παιδιά έχουν αρχίσει να μπαίνουν στη ρουτίνα τους, που δεν περιλαμβάνει μόνο τις ώρες που περνούν στην τάξη αλλά και εκείνες που αφιερώνουν στις υπόλοιπες δραστηριότητές τους. Μεγάλο μέλημα των γονέων αυτό το διάστημα είναι να βρουν έξυπνες, εύκολες αλλά και υγιεινές ιδέες για να γεμίσουν τα ταπεράκια των παιδιών τους τις ώρες που λείπουν.

Επιλέξτε λοιπόν ανάμεσα σε δεκάδες υγιεινές και δοκιμασμένες συνταγές για πρωινό, μεσημεριανό, σνακ και επιδόρπιο. Μια σχολική λίστα θα ήταν ελλιπής δίχως τα απαραίτητα προϊόντα για το κολατσιό στο σχολείο. Άλλωστε ένα καλό πρωινό, ένα υγιεινό δεκατιανό και ένα πεντανόστιμο γεύμα είναι άκρως απαραίτητα για τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού.

Σε μία επίσκεψη είτε στο φυσικό είτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Μασούτης θα βρείτε τόσο γλυκές όσο και λαχταριστές αλμυρές προτάσεις. Ακολουθείστε το link για ακόμα περισσότερες συνταγές!

https://www.masoutis.gr/OiSyntagesMas/Groups/?GroupName=%CE%9A%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%8C&Group=31

Ακόμα και ταπεράκια ή φαγητοδοχεία θα βρείτε στα super market Μασούτης σε πολλά σχέδια και χρώματα, με διάφορους ήρωες και ζωάκια. Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε το σύνολο και με τις ανάλογες πετσετούλες.

Σχολικά με γραφική ύλη και τσάντες για κάθε γούστο!

Από σχολικές τσάντες, κασετίνες, μπλοκ, τετράδια, μολύβια, ξύστρες, γόμες και στυλό μέχρι ξυλομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, χάρακες και διορθωτικά μια σχολική τσάντα οφείλει να είναι γεμάτη με την κατάλληλη γραφική ύλη. Μια ξεχωριστή πρώτη μέρα στο σχολείο άλλωστε θα ήταν ελλιπέστατη δίχως αυτά.

Αφήστε τους μικρούς σας ήρωες να επιλέξουν τα σχέδια από τα τετράδια, τα μπλοκ, το χρώμα των μολυβιών τους μαρκαδόρους τους. Εκεί έξω, όπως είμαστε σίγουροι ότι θα σου αποκαλύψει και το παιδί σας, απλώνεται μια τεράστια γκάμα με πολύχρωμα στυλό, μολύβια, τετράδια με στιλ και ζωγραφισμένα με σούπερ ήρωες και όχι μόνο. Τι είναι άλλωστε η μάθηση δίχως λίγη φαντασία;

 

Θέλεις γραφική ύλη; Θέλεις Μασούτη!

Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές & γονείς!

ΕΛΕΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Η Ελεάννα Βασιλάκη γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στο νησί της Κέρκυρας. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας το 2015 με ειδικότητα στην Ευρωπαϊκή Ιστορία και στην πορεία ολοκλήρωσε την πτυχιακή της εργασία στο ίδιο ίδρυμα με τίτλο «Η επιρροές της ιταλικής κουζίνας στην Επτανησιακή» με βαθμολογία 9/10. Είναι πιστοποιημένη με άριστη γνώση της αγγλικής και της γερμανικής γλώσσας.