Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέες συλλήψεις για ηχορύπανση, ωράριο μουσικής και διατάραξη κοινής ησυχίας

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
09 Σεπτεμβρίου 2023 / 12:20
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνελήφθησαν, από το βράδυ της Παρασκευής 08/09 μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 09/09  7 άτομα σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο για, κατά περίπτωση, ηχορύπανση, παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων και διατάραξη κοινής ησυχίας από καταστήματα.

Συγκεκριμένα, Στην πόλη της Κέρκυρας και περιφερειακά αυτής, όπως και στην περιοχή του Κάβου, συνελήφθησαν 5 άνδρες (3 ιδιοκτήτες καταστημάτων και 3 προσωρινά υπεύθυνοι, διότι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικής, ενώ στην μία περίπτωση διαταρασσόταν και η κοινή ησυχία των κατοίκων.

Επιπλέον, στο Λαγανά Ζακύνθου, συνελήφθησαν δύο 2 άτομα, υπεύθυνοι καταστημάτων, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.