Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βέρα Κορωνάκη: «Μαχητικότητα, διεκδίκηση και συνέπεια με τη Λαϊκή Συσπείρωση»

Βέρα Κορωνάκη
13 Σεπτεμβρίου 2023 / 11:52

«Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση δεν είναι ψήφος ανάθεσης αλλά στήριξης του κοινού μας αγώνα μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο»

Συμμετέχω στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο των Ιόνιων Νησιών της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής την Αλεξάνδρα Μπαλού, γιατί τα πολύ σοβαρά προβλήματα, που έχουν συσσωρευθεί, αντιμετωπίζονται μόνο με τη συσπείρωση όσων αγωνίζονται ενάντια στη μη βιώσιμη κατάσταση των πολλών, που έχει προκαλέσει η πολιτική που ευνοεί τους λίγους.

Στα χρόνια της ενασχόλησής μου με τα κοινά, διέκρινα στις δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης διαρκή μαχητικότητα, διεκδίκηση και συνέπεια λόγων και πράξεων.

Ζούμε σε μια συγκυρία κατάλυσης κεκτημένων εργασιακών και ανθρώπινων δικαιωμάτων στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης, όπως έχει διαμορφωθεί από το αδηφάγο κεφάλαιο. Η ζωή μας δεν υποβαθμίζεται απλά, απαξιώνεται, δεν μετράει, το μόνο που μετράει είναι η κερδοφορία των λίγων σε βάρος των πολλών. Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι η Λαϊκή Συσπείρωση βρίσκεται ανελλιπώς δίπλα στους πολίτες σε κάθε δύσκολη στιγμή και πιστεύω ότι και αυτήν τη φορά θα δώσει μάχες για την επίλυση των προβλημάτων των νησιών μας.

Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση δεν είναι ψήφος ανάθεσης αλλά στήριξης του κοινού μας αγώνα μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο.

Βαρβάρα (Βέρα) Κορωνάκη