Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αχτσιόγλου:"Η μεγάλη συμμετοχή έδειξε ότι η κοινωνία κοιτάζει προς εμάς"

ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ
24 Σεπτεμβρίου 2023 / 23:36
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα και καθεμία που προσήλθε στην κάλπη. Έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυναμικά παρόν για να δώσει τις μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές μάχες που έρχονται"

ΑΘΗΝΑ. Η δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου μετά την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την επικράτηση του Στ. Κασσελάκη.

«Ολοκληρώθηκε σήμερα μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η μεγάλη συμμετοχή και τις δύο Κυριακές στην κάλπη έδειξε ότι η κοινωνία κοιτάζει προς τα εμάς.

Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα και καθεμία που προσήλθε στην κάλπη. Έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυναμικά παρόν για να δώσει τις μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές μάχες που έρχονται.

Τηλεφώνησα πριν από λίγο στον Στ. Κασσελάκη και τον συνεχάρη για την επιτυχία του. Του εύχομαι να έχει δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Από αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας, να ασκήσουμε μαχητική και δομική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στους ανθρώπους αυτού του τόπου, που μπορούν και αξίζουν να ζήσουν καλύτερα.

Θέλω να ευχαριστήσω τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου και θα την υπηρετήσω με αφοσίωση.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Αλέξη Χαρίτση και το Νάσο Ηλιόπουλο. Η διαρκής παρουσία τους δίπλα μου, ήταν για μένα μια ένδειξη ότι αυτή η μάχη είχε αξία.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, ήταν πραγματικά η καλύτερη ομάδα που θα μπορούσε να έχει κανείς στο πλευρό του.

Και θέλω να ευχαριστήσω το μικρό μου γιό, που παρότι δεν καταλαβαίνει τίποτα απ’ όλα αυτά έδειξε τεράστια υπομονή απέναντι στη μητέρα του και να του υποσχεθώ ότι από αύριο τα πράγματα θα είναι λίγο καλύτερα για μας.

Να είσαστε καλα»

ΦΩΤΟ@ertnews.gr

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.