Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εξόρμηση της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Γαρίτσα

Λαϊκή Συσπείρωση
28 Σεπτεμβρίου 2023 / 11:47

Για μια ακόμη φορά καταγράφηκαν πολλά προβλήματα και η ανησυχία των κατοίκων ήταν μεγάλη και για ζήτημα της καθημερινότητας αλλά και για το χαρακτήρα της ανάπτυξης της περιοχής

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΛΑ.ΣΥ). Εξόρμηση πραγματοποίησαν υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων στη Γαρίτσα. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο Γιάννης Μπορμπότης, υποψήφιος Δήμαρχος.

Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης έγιναν πολλές συζητήσεις με κατοίκους της περιοχής, εργαζόμενους και επαγγελματίες αλλά και θαμώνες των καταστημάτων.

Για μια ακόμη φορά καταγράφηκαν πολλά προβλήματα και η ανησυχία των κατοίκων ήταν μεγάλη και για ζήτημα καθημερινότητας αλλά και για το χαρακτήρα της ανάπτυξης της περιοχής τους μετά τις πληροφορίες για "αξιοποίηση" του όρμου της Γαρίτσας.

Το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης τόνισε ότι στη Γαρίτσα υπάρχει το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του τελευταίου διαστήματος που αποδεικνύει ότι όταν ο λαός οργανωθεί μπορεί και κερδίζει απέναντι και σε μια εχθρική για αυτόν εξουσία.

Η υπερψήφιση της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελεί επιλογή ελπίδας για το λαό της Γαρίτσας και της Κέρκυρας συνολικά αφού θα ενισχυθεί η δύναμη που με κάθε τρόπο στάθηκε στο πλευρό των κατοίκων και που θα το κάνει ξανά και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Μακριά από δεσμεύσεις από οικονομικά και επιχειρηματικά συμφέροντα, η μοναδική μας δέσμευση είναι τα συμφέροντα των πολλών.

Ήρθε η ώρα να "πάμε αλλιώς".

ΦΩΤΟ@ΚΚΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ