Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε Κέρκυρα και Παξούς ο Υφ. Ναυτιλίας Γιάννης Παππάς

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ
28 Σεπτεμβρίου 2023 / 18:29
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"θα συναντηθεί με την υποψήφια Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους για να εκφράσει την υποστήριξή του"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κέρκυρα και τους Παξούς επισκέπτεται ο Υφ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γ. Παππάς. Στην επίσκεψη θα συνοδεύεται από την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου και τον βουλευτή της ΝΔ Στ. Γκίκα.

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ – Κάθε νησί ψηλά”, θα συναντηθεί με την υποψήφια Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους για να εκφράσει την υποστήριξή του προς την υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

Ο Υφυπουργός θα μεταβεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 στους Παξούς όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Σπύρο Βλαχόπουλο και τοπικούς παράγοντες. Θα ενημερωθεί για τα προβλήματα της νησιωτικότητας που αφορούν στους Παξους και στους Αντιπαξους.

ΦΩΤΟ@ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.