Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυο άνθρωποι στο νοσοκομείο από τη φωτιά σε σπίτι στον Ύψο

ΠΥΡΚΑΓΙΑ
03 Οκτωβρίου 2023 / 09:20
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Σε κρίσιμη κατάσταση 65χρονος εγκαυματίας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο νοσοκομείο της Κέρκυρας μεταφέρθηκε ένας 65χρονος εγκαυματίας από τη φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σε σπίτι στον Ύψο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Πυροσβεστική εντόπισε εντός της οικίας έναν ηλικιωμένο με κινητικά προβλήματα που έφερε εγκαύματα από τις φλόγες. Σύμφωνα με πηγές του ΕΚΑΒ, ο εγκαυματίας είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Παράλληλα ακόμη ένας άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα με αναπνευστικά προβλήματα.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από εργαζόμενους ζαχαροπλαστείου, το οποίο βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σπίτι που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, στην παραλιακή του Ύψου.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο με τρία οχήματα και εφτά άνδρες που κατάφεραν να την σβήσουν.

 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.