Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η προεκλογική συγκέντρωση του Θ. Γαλιατσάτου

Θ. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ
05 Οκτωβρίου 2023 / 20:58
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο υπ. Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος, επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝ.Α.Σ.Α. πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση την Πέμπτη 05/10 στον Πεζόδρομο Γ. Θεοτόκη (Πόρτα Ριάλα).

Εκεί, ξεκίνησε την ομιλία του, μεμφόμενος τις αστοχίες, τη στασιμότητα και την απαξίωση των τελευταίων ετών στα νησιά του Ιονίου. Μίλησε για έργα που δεν έχουν προχωρήσει ή γίνει (όπως τα Γεφύρια Βρυώνη) και αναφέρθηκε και στα προβλήματα στις σχολικές μεταφορές.

Ακόμη σχολίασε δυσμενώς τις επισκέψεις κυβερνητικών στελεχών που προσέφεραν τη στηριξή τους στην κ. Κράτσα, καυτηριάζοντας αυτήν τη πρακτική.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στους άξονες που θα κινηθεί ο συνδυασμός του αν εκλεγεί, έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την επανέναρξη των έργων που σταμάτησαν το 2019.

Επιπλέον, τη διαμόρφωση στρατηγικής διατήρησης της φέρουσας ικανότητας, με τρόπο που θα διασφαλίζει υψηλή ποιότητα στην τουριστική οικονομία/ τουριστικές υπηρεσίες και στην βελτίωση των υποδομών. Τόνισε την ανάγκη για εμπλοκή νέων ανθρώπων στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας και την ανάγκη ενθάρρυνσης τέτοιων πρωτοβουλιών.

Επιπροσθέτως, θα στοχεύσει στην συνεργασία και στήριξη του Ιονίου Πανεπιστημίου και στη συνεργασία και στήριξη σε όλα τα επίπεδα της αυτοδιοίκησης. Σημαντική προτεραιότητα θα αποτελέσει η πολιτική προστασία.

Επίσης τόνισε ότι θα μπει εμπόδιο στην προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της υγείας.

Δεσμεύτηκε, ότι σε περίπτωση που εκλεγεί, τα θέματα θα τίθενται σε δημόσια συζήτηση και θα υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με την κοινωνία.

Στο κλείσιμο της ομιλίας του παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου του συνδυασμού ΑΝ.Α.Σ.Α.

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.