Πέμπτη 16.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βρέθηκαν και τα Κύθηρα - Σε φυλλάδιο υποψηφίου της Ρόδης Κράτσα

Λαϊκή Συσπείρωση
06 Οκτωβρίου 2023 / 19:37
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Λαϊκή Συσπείρωση: «Θα της προτείναμε να αλλάξει και το σύνθημα- κάλεσμα του συνδυασμού της σε: Ιόνιο δυνατά -ΚΙ ΑΛΛΟ- νησί ψηλά!»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε εκτυπωτικό ατόπημα αποδίδουν ιθύνοντες της Περιφέρειας που ρωτήθηκαν από την "Ε", το προεκλογικό φυλλάδιο υποψηφίου που κυκλοφόρησε σε καπό αυτοκινήτων και συμπεριλαμβάνει τα Κύθηρα, τα οποία ως γνωστόν υπάγονται στη Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της περιφέρειας Αττικής.

Στο διαδίκτυο η φωτογραφία έχει γίνει viral, δύο μόλις μέρες πριν τις εκλογές, ενώ δεν είναι τα μόνα σφάλματα που εντοπίζονται:  Στον χάρτη η Ιθάκη και η Κεφαλονιά εμφανίζονται κάτω από την Κέρκυρα, το δε όνομα της Ρόδης Κράτσα -Τσαγκαροπούλου παραμένει ...άκλιτο.

Άμεσα ήρθε ο σχολιασμός από τη Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων:

«Η κύρια Κράτσα, αφού έλυσε τα προβλήματα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αποφάσισε να προσφέρει της υπηρεσίες της και σε άλλα νησιά (!), όπως αυτό αποτυπώνεται με την προσθήκη των Κυθήρων στην ΠΙΝ στην προεκλογική της αφίσα!  

Δεν ξέρουμε αν στις απανωτές επισκέψεις στήριξης των υπουργών της Νέας Δημοκρατίας της έταξαν κάτι, ή της φανέρωσαν κάποιο μυστικό, πάντως για την ώρα τα Κύθηρα, διοικητικά, ανήκουν στην Περιφέρεια Αττικής Θα της συνιστούσαμε να προσέχει και μην συνεχίσει αυτή την πρακτική και προς τα βορειοδυτικά γιατί μπορεί να έχουμε διπλωματικό επεισόδιο!

Σε κάθε περίπτωση θα της προτείναμε να αλλάξει και το σύνθημα- κάλεσμα του συνδυασμού της σε: Ιόνιο δυνατά -ΚΙ ΑΛΛΟ- νησί ψηλά!»

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.