Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια από τον Σύλλογο Γονέων ΑμΕΑ «Μέλισσα» στους νεοεκλογέντες

Σπύρος Ζουμπουλίδης
16 Οκτωβρίου 2023 / 10:43

Ευελπιστεί σε μία στενή συνεργασία, προς όφελος των παιδιών και των Γονέων, των Σχολείων και των Κοινωνικών Δομών τους

ΚΕΡΚΥΡΑ. O Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας συγχαίρει για την εκλογή τους, τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Τρεπεκλή, τον Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Στέφανο Πουλημένο, τον Δήμαρχο Νοτίου Κέρκυρας κ. Βασίλη Χειμαριώτη, τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας κ. Γιώργο Μαχειμάρη για την επανεκλογή τους, τους εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, ευελπιστώντας σε μία στενή συνεργασία με τον Σύλλογό μας, προς όφελος των παιδιών με Αναπηρία της Κέρκυρας, των οικογενειών τους,  των Σχολείων και των Κοινωνικών Δομών τους.

Σημειωτέον ότι ο Σύλλογός μας λειτουργώντας 30 χρόνια υλοποιώντας ένα  πολυσχιδές  κοινωνικοεκπαιδευτικό  έργο, όπως την λειτουργία του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΜΕΛΙΣΣΑ», το Κέντρο Ψυχιατρικής, Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης ΑμεΑ και το Κέντρο πληροφόρησης ΑμεΑ και ως μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΣΓΚΑμεΑ)  και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ),  έχει την γνώση, την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να στηρίξει την Κοινωνική Πολιτική της Αυτοδιοίκησης, που τόσο έχουν ανάγκη οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Ζουμπουλίδης Σπυρίδων                                                                    Η Γραμματέας Κοντού Μαρία