Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήριες επιστολές Μαχειμάρη, στους εκλεγέντες αυτοδιοικητικούς

Συγχαρητήρια
18 Οκτωβρίου 2023 / 12:16

Σε Γιάννη Τρεπεκλή, Στέφανο Πουλημένο, Βασίλη Χειμαριώτη και Σπύρο Βλαχόπουλο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συγχαρητήριες επιστολές απέστειλε ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης προς τους νεοεκλεγέντες αυτοδιοικητικούς πρώτου και δεύτερου βαθμού στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023 στην ΠΕ Κέρκυρας.

Ειδικότερα:

Στον  νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ.Γιάννη Τρεπεκλή:

«Εγκάρδια, ολόψυχα και αυτοδιοικητικά συγχαίρω εσάς προσωπικά, όλους τους συνεργάτες σας  -εκλεγμένους και μη- , το επιτελείο σας για τη νίκη σας στις πρόσφατες περιφερειακές  εκλογές και την εκλογή σας ως Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

Αυτή η θριαμβευτική εκλογή στον απαιτητικό ρόλο του β’ βαθμού αυτοδιοίκησης , αντικατοπτρίζει  την εμπιστοσύνη, τις ελπίδες  και τις προσδοκίες των συμπολιτών μας  για την ευημερία και ανάπτυξη  της Ιόνιας Περιφέρειας και επισφραγίζεται με τη δέσμευση σας  για συνεργασία , σκληρή δουλειά , συνεργασία και  παραγωγή έργου.

Σας εύχομαι μια επιτυχημένη θητεία και είμαι βέβαιος  ότι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά για τις περιοχές  ευθύνης μας  μέσω της συνεργασίας και της αλληλεγγύης.

Καλή δύναμη  σε όλες τις προσπάθειές σας και ευχαριστώ για τη δέσμευσή σας να υπηρετήσετε αναπτυξιακά και αυτοδιοικητικά  την Ιόνια Περιφέρεια και τους πολίτες  της».

 

Στους  νεοεκλεγέντες  κ.κ Δημάρχους :Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων  Στέφανο Πενηντάρχου Πουλημένο, Νότιας Κέρκυρας  Βασίλη Χειμαριώτη  και Παξών επανεκλεγέντα  κ.Σπύρο Βλαχόπουλο:

«Εγκάρδια , ολόψυχα και αυτοδιοικητικά   συγχαίρω εσάς προσωπικά , όλους τους συνεργάτες σας  -εκλεγμένους και μη- , το επιτελείο σας για τη νίκη σας στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και την εκλογή σας ως Δημάρχου της Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Νότιας Κέρκυρας και Παξών αντίστοιχα.  Αυτή η εκλογή αντικατοπτρίζει  τις ελπίδες  και τις προσδοκίες των πολιτών μας  για την ευημερία και ανάπτυξη του τόπου .

Σας εύχομαι μια επιτυχημένη θητεία και είμαι βέβαιος  ότι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά για  τον τόπο μας μέσω της συνεργασίας και της αλληλεγγύης, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ».