Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός για το ιστορικό εργοστάσιο του «Δεσύλλα»

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ
08 Nov 2023 / 12:36
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από άλλους επενδυτές για τον χώρο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε ματαίωση οδηγήθηκε σήμερα ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός του ιστορικού εργοστασίου του «Δεσύλλα», ο οποίος ήταν προγραμματισμένος στις 10 το πρωί.

Σύμφωνα με το συμβολαιογραφικό γραφείο Αθηνών που είχε αναλάβει τον χειρισμό δεν υπήρξε κανένας ενδιαφερόμενος για την αγορά του ακινήτου – φιλέτου στο προάστιο της Γαρίτσας.

Το πρώην βιομηχανικό συγκρότημα “Δεσύλλα” έκτασης 37 στρεμμάτων έβγαλε σε πλειστηριασμό η Τράπεζα Πειραιώς ως προς χρέη των ιδιοκτητών του ύψους 500.000 ευρώ, με τιμή έναρξης τα 8,23 εκ. ευρώ.

Ωστόσο στο δίωρο διενέργειας του πλειστηριασμού δεν υπήρξε ενδιαφερόμενος. Για να εκπλειστηριαστεί εκ νέου θα πρέπει να υπάρξει δήλωση συνέχισης από την Τράπεζα Πειραιώς.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.