Κυριακή 05.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Β. Κέρκυρας και για τις ανεμογεννήτριες στα Διαπόντια

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
28 Nov 2023 / 16:32
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Ακόμη τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση συνέρχεται την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Β. Κέρκυρας.

Μεταξύ των θεμάτων έχει προταχθεί η εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στα Διαπόντια Νησιά. Το θέμα μάλιστα εισηγούνται ο Δήμαρχος, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ο Αντιδήμαρχος Οθωνών Δημήτρης Κατέχης και ο Αλιευτικός Σύλλογος Κέρκυρας. Υπενθυμίζεται ότι ήδη κατά της εγκατάστασης στα ακριτικά νησιά έχει ταχθεί με ομόφωνο ψηφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Ακόμη τρία θέματα

Επίσης στην ίδια συνεδρίαση θα σεξεταστούν τα εξής θέματα:

-Συζήτηση για το σχέδιο νόμου που αφορά τη φορολόγηση των ατομικών επιχειρήσεων (Εισηγητής: Δήμαρχος, Νικόλαος Χειρδάρης)

-Συζήτηση για την απόσυρση του νέου νομοσχέδιου για τη μεταρρύθμιση της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης. Αίτημα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Οικογένειας ΚΕΘΕΑ. (Εισηγητής:Δήμαρχος, Μαρία Προβατά, Έυβοια Μουζακίτη, Μαρία Κανταρέλη

-Κατανομή Δ΄ Δόσης για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οικονομικού έτους 2023. (Εισηγητής: Παναγιώτης Παπαδάτος Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας)

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 7.30 μ.μ.

ΦΩΤΟ: PIXABAY

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.