Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ημερίδα του Συλλόγου Εστίασης Παλαιάς Πόλης για τη διαχείριση των απορριμμάτων

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
02 Δεκεμβρίου 2023 / 17:03

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 13:00 , στο Εντευκτήριο της Αναγνωστικής Εταιρίας

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΟΛΗΣ). O Σύλλογος Εστίασης & Συναφών Επαγγελμάτων Παλαιάς Πόλης Κέρκυρας,  διοργανώνει ημερίδα για την ενημέρωση, έκθεση προσεγγίσεων και συζήτηση μεταξύ των μελών του (καταστήματα εστίασης, υγειονομικού ενδιαφέροντος κτλ), σχετικά με την καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων στον αστικό ιστό της Πόλης της Κέρκυρας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 13:00 μμ, στο Εντευκτήριο της Αναγνωστικής Εταιρίας. Για ερωτήσεις, διευκρινίσεις και καθοδήγηση σε σχέση με το αντικείμενο της ημερίδας, θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από την νέα δημοτική αρχή του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας (ο κ.Νεράτζης Σπυρίδων ως εκπρόσωπος).

Το ζήτημα των απορριμμάτων μας επηρεάζει όλους, και είναι αναγκαία η συνεχής συνεργασία και συνεννόηση όλων των τοπικών παραγόντων (δημόσιων φορέων, επιχειρηματιών εστίασης και ιδιωτών), προκειμένου να προστατεύσουμε την Πόλη μας και την υγεία μας. Η παρουσία όλων μας, προκειμένου να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις, θα είναι πολύ σημαντική.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ