Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο κενό οι έρευνες για την 87χρονη που εξαφανίστηκε

ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ
15 Δεκεμβρίου 2023 / 10:06
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Η επιχείρηση εντοπισμού της συνεχίζεται για τρίτη ημέρα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αγνοούμενη εξακολουθεί και παραμένει η 87χρονη από τους Κουσπάδες, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης (13/12). Η επιχείρηση εντοπισμού της συνεχίζεται για τρίτη ημέρα από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, την ΚΟΕΔ της 5ης ΕΜΑΚ με διασωστικό σκύλο, καθώς και την εθελοντική ομάδα ΕΜΕΔ Κέρκυρας.

Οι έρευνες πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή των Κουσπάδων. Υπενθυμίζεται ότι η ηλικιωμένη πάσχει από άνοια και για το λόγο αυτό άμεση ήταν η κινητοποίηση της οικογένειάς της που δήλωσε από την πρώτη στιγμή, την εξαφάνισή της στην Αστυνομία.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.