Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έχασε τη μάχη ο αστυνομικός που χτυπήθηκε στα επεισόδια του Ρέντη

Αστυνομικός
27 Δεκεμβρίου 2023 / 12:50

Μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην Εντατική

ΑΘΗΝΑ. Άφησε την τελευταία του πνοή ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά την διάρκεια επεισοδίων με οπαδούς έξω από κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας “Μελίνα Μερκούρη”, όπου διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο αστυνομικός δέχθηκε φωτοβολίδα ευθείας βολής στον μηρό και από τα πρώτα λεπτά του τραυματισμού του είχε πέσει σε κώμα λόγω της εκτεταμένης αιμορραγίας (είχε υποστεί αιμορραγικό σοκ), σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του NEWS 24/7.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας παρότι δεν εφημέρευε, καθώς είχε ήδη χάσει στις αισθήσεις του και δεν υπήρχε άλλος χρόνος. Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου και συνολικά της νοσηλείας του υπέστη τρεις ανακοπές και επανήλθε χάρη στις προσπάθειες των γιατρών.

Από τους γιατρούς διαπιστώθηκαν εκτεταμένες μυϊκές καταστροφές στο πόδι του αστυνομικού, ενώ βρέθηκε και αφαιρέθηκε μεταλλική βολίδα διαστάσεων 5Χ2Χ2cm και άλλα μεταλλικά θραύσματα στην περιοχή των μηριαίων αγγείων.

Πηγή: news247.gr