Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κύκλωμα κοκαΐνης: Ακόμη μια προφυλάκιση

ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
16 Ιανουαρίου 2024 / 18:06
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγύηση αφέθηκαν ο αποταχθείς αστυνομικός και ακόμη μια γυναίκα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (16/01) ο κύκλος των απολογιών για ακόμη τρία μέλη της πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που συνελήφθη για διακίνηση κοκαϊνης στην Κέρκυρα.

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της μια Ελληνίδα, ενώ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγύηση αφέθηκαν ο αποταχθείς αστυνομικός και ακόμη μια ημεδαπή.Aύριο πάντως πρόκειται να παρουσιαστεί εκ νέου ενώπιον του τακτικού Ανακριτή Κέρκυρας, μια γυναίκα αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη και αυτή για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Δευτέρας αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση  για δυο Αλβανούς, μέλη της ελληνοαλβανικής συμμορίας.

Ο φερόμενος ως "εγκέφαλος" της υπόθεσης, ένας 38 χρονος Αλβανός θα περάσει το κατώφλι του τακτικού Ανακριτή το Σάββατο, οπότε και ολοκληρώνεται το στάδιο των ανακρίσεων.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.