Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αρνητικές εξελίξεις για το εργοστάσιο απορριμμάτων της Κέρκυρας

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
18 Ιανουαρίου 2024 / 20:31
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Δεκτές από την Ανεξάρτητη Αρχή Προδικαστικών Προσφυγών και οι τρεις ενστάσεις των ενδιαφερόμενων ενώσεων εταιρειών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αρνητικές είναι οι εξελίξεις για το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στο Τεμπλόνι. 

Η Ανεξάρτητη Αρχή Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) έκανε δεκτές και τις τρεις προδικαστικές προσφυγές των ενδιαφερόμενων σχημάτων εταιρειών, με την τύχη του έργου πλέον να βαδίζει σε σκοτεινά μονοπάτια.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι αποφάσεις της Ανεξάρτητης Αρχής επί των ενστάσεων βγήκαν πριν λίγες ώρες.

Στον ΦΟΔΣΑ επικρατεί αναβρασμός και ήδη γινονται επαφές με νομικούς για την αντιμετώπιση του ζητήματος μετά την αρνητική αυτή εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός για το έργο "πάγωσε" από τον περασμένο Δεκέμβριο μετά την κατάθεση .των τριών ενστάσεων των ενδιαφερόμενων ενώσεων εταιρειών αναμένοντας την απόφαση της ΑΕΠΠ.

Το θέμα είχε αναδείξει πρώτη με αναλυτικό ρεπορτάζ η "Ε", το οποίο δημοσιεύθηκε στο καθημερινό φύλλο της έντυπης έκδοσης με ημερομηνία 09-12-2023.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.