Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δράση ενημέρωσης Κέντρου Κοινότητας Κεντρικής Κέρκυρας

Κέντρο Κοινότητας
26 Ιανουαρίου 2024 / 14:06

Για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του - Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, από τις 10.00 έως 13.00, στην Πόρτα Ρεάλε

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων  διοργανώνει Δράση Δρόμου ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με αφορμή τη συνέχιση λειτουργίας του, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2021-27.

Στόχος της Δράσης είναι η γνωστοποίηση της συνέχισης λειτουργίας  του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2021-2027, και η ενημέρωση του κερκυραϊκού κοινού για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και επιδόματα, τους τοπικούς και μη φορείς, αρχές και υπηρεσίες, διασύνδεσης και παραπομπής.

Στη Δράση συμμετέχουν το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νότιας Κέρκυρας, η 1η ΤΟ.Μ.Υ Κέρκυρας, το ΚΕΠΑ Κέρκυρας, το ΙΑΚ Κέρκυρας (πρώην ΠΙΚΠΑ), το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κέρκυρας, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας, Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Κέρκυρας, το Κέντρο Ημέρας Αστέγων- Equal Society, το ΚΕΔΑΣΥ Κέρκυρας, το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Κέρκυρας και ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Κέρκυρας.

Η Δράση Δρόμου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, από τις 10.00 έως 13.00, στον πεζόδρομο επί της Ευγενίου Βουλγάρεως (Πόρτα Ρεάλε).

Το έργο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ιόνια Νησιά 2014-2020».