Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νεκρός βρέθηκε ένας 78χρονος στους Αργυράδες

ΝΕΚΡΟΣ
12 Φεβρουαρίου 2024 / 20:31
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Νεκρός εντοπίστηκε εντός της οικίας του ένας 78χρονος άνδρας, το απόγευμα της Δευτέρας, στην περιοχή των Αργυράδων.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία μετά από κλήση που δέχθηκε από στενό συγγενή του ηλικιωμένου, που ανησύχησε όταν εκείνος δεν άνοιξε την πόρτα. Τελικώς με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, οι Αρχές κατάφεραν να μπουν στο σπίτι εντοπίζοντας τον 78χρονο χωρίς τις αισθήσεις του.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ Νότιας Κέρκυρας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.